Logo recreatiekrantzeeland.nl
  • Alles

Boeken en grafiek bij KCRM

zondag 2 mei 13:00 t/m 17:00 uur

Foto: Leni van de Berge

Kunst- en Cultuurroute Middelburg in het teken van boeken en grafiek.

De boekenmarkt kan ook dit jaar helaas niet doorgaan, maar de stad gonst op 2 mei van de activiteiten rond ‘het boek’.

PERSberichten

Op 9 adressen zijn er boeken- en grafiekexposities. Te zien zijn o.a. lino’s, etsen, een heruitgave van het typografisch bijzondere boek van Paul van Ostaijen ‘Bezette Stad’, en boeken, gemaakt in meestal kleine oplage, van deelnemers aan de route.

Onzeker is nog of alle deuren van de ateliers en expositieruimtes weer open gaan, of dat voor de ‘raamtentoonstelling’ moet worden gekozen. Dat hoeft trouwens niet saai te worden, want de routedeelnemers komen naar buiten!

SCENES aan de VOORDEUR. Routedeelnemers lezen voor op hun eigen stoep.

Iedereen leest en je deelt wat je leest graag met anderen. Door uit een boek dat je dierbaar is voor te lezen, kun je ook anderen daar enthousiast voor maken.

Zo klinken er vanaf veel routelocaties stemmen in de stad. Naast de ‘sprekende gevels’ die Middelburg al kent, laten we ook de boeken spreken. Er is ‘voor elk wat wils’, van Dante’s Goddelijke Komedie tot de avonturen van Klaasje Klungel.

Kortom: kom kijken en luisteren op 2 mei, als de blauwe Kunst- en Cultuurvlaggen weer uitnodigend uithangen om u te verwelkomen. Bij alle deelnemers, want ook aan wie niet meedoet aan dit speciale boekenproject is een bezoek de moeite waard.

Voor alle informatie kunt u terecht in ‘het LOKAAL’ aan het Zusterplein en op de website van de route www.kunstroutemiddelburg.nl


deel deze activiteit

Locatie

Centrum
Middelburg
De Ruyterplein
4335gh


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.