Logo recreatiekrantzeeland.nl
  • Alles

ZipZen Mentastics: de Yoga van het Westen

maandag 2 december 10:30 - 12:00 uur

Satsavya

De dynamiek van voelen in beweging met Mentastics® - de Yoga van het Westen 

Nieuw 10 lessenblok start op maandag 23 september in Recreatiezaal - Pelgrimskerk - Burgh Haamstede tussen 10.30 en 12 uur ?

Deze bijzondere bewegingsleer leert jouw in voeling te komen met je lichaam, jouw balans te hervinden; stress, pijn en stijfheid worden vervangen met aangename sensaties van lichtheid en gemak. Zodat jij met vernieuwd bewustzijn van je lichaam, met opgeladen batterijen, gecenterd en volledig betrokken in het leven mag staan!

De Mentastics® onderdeel van de Trager Approach® - ontwikkeld door dr. Milton Trager - zijn een ware ondersteuning voor ?

* het behouden van ontspanning en balans oa, op de werkvloer, achter de computer, in het sporten, het lopen, als preventie voor lichaamsklachten voor jong en oud! ?

* Alsmede voor hen die met stress gerelateerde, lichamelijk/geestelijk ongemak te maken hebben en/of chronische aandoeningen ( rug, schouder, nek, knieën ) en voor zij die revalideren na een ongeval of trauma, burn-out. ?

* Een waardevolle toevoeging voor medische en complementaire professionals.?

De bewegingen zijn zacht en zonder onnodige spierspanning, geschikt voor jong en oud. Elke les wordt afgesloten met geleide ontspanning waarin de ervaringen worden verdiept en jouw onderbewustzijn de fijne gevoelens van gemak, lichtheid en rust zo meeneemt. En bijzonder is dat je al gelijk na de eerste les het verschil ervaart.?

Neem je welzijn in handen en ga soepel, ontspannen en helder door het leven! ?

Gratis proefles 16 september

- Reeks van 10 lessen begint op 23 september 2019 tussen 10.30 en 12.00 uur - info@zipzen.nl - 0627347597 ?

In dit 10 lessenblok maken we kennis met de eenvoudige Trager principes:

#Het hervinden van je natuurlijke houding en wat dat al teweeg brengt! Steeds weer een moment van aha!

#Gewicht voelen van je lichaam en lichaamsdelen, toe te geven aan de zwaartekracht en daar aan voorbij te gaan, te spelen met zachte bewegingen tezamen met de uitnodiging aan je onderbewustzijn om onnodige spanningen los te laten in je lichaam en lichaamsdelen ( armen, hals , rug, knieën…)?

“Hoe zou het zijn met de helft van de inspanning? Hoe zacht kan het zijn, hoe licht? ?

En steeds weer verrast te worden, hoe zo weinig, zoveel teweeg kan brengen… Je voelt onmiddellijk hoe relaxed en ontspannen je lichaam weer mag zijn, energiek en vrij en je geest helder, nu stress, “het moeten”, ambitie, best doen… onnodige spierspanningen als vanzelf loslaten. Je spieren hervinden de juiste tonus. ?

#We ontdekken de waarde van het nemen van pauzes en alzo onmiddellijk in voeling te komen met je lichaam, in het moment.?

Elke les word afgerond met geleide ontspanning en/of meditatie. Satsavya geeft persoonlijke aandacht aan wat elkeen nodig heeft in de les?

Facilitator: Satsavya Mertens, ervaren en erkend Trager® Practitioner en Mentastics Instructeur wereldwijd. -                www.zizpen.nl -Satsavya
Satsavya
Satsavya
Satsavya
deel deze activiteit

Locatie

Pelgrimskerk te Burgh-Haamstede
Burgh-Haamstede
Platboslaan 1
4328ea


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.