Logo recreatiekrantzeeland.nl


Foto:

Domburg, Rise Up! houdt reggae editie

DOMBURG -  Na een afwezigheid van één jaar is het mini-festival Domburg, Rise Up terug in de Domburgse Stationstraat. Rise Up is een gratis strandfestival, dat wordt gevierd in de caféstraat van Domburg.

Voor deze jaargang zijn de reggaebands Roots Rising en I'm with Stupid gecontracteerd. Daarmee staat de voorhoede van de Nederlandse reggae scene op één avond in Domburg. Het evenement begint vrijdag 23 augustus om 21.00 uur.

Bombastisch

Roots Rising uit Oost Nederland timmert sinds 2014 hard aan de weg. Met hun mix van reggae, ska, hip hop en Latin music spelen ze niet alleen in Nederland maar doen ze festivals door heel Europa aan. Bombastische blazers, driestemmige vocalen, scherpe raps en groovy ritmes worden gecombineerd met de bekende reggae boodschap: Peace, Love, Unity & having fun. En dit ademt de band dan ook overduidelijk uit op het podium.

Loom

In het voorprogramma staat de Utrechtse band I'm with Stupid. Zij staan bekend als een party-starter in de Nederlandse surf- en skatescene. Ze wisselen af tussen uptempo ska-muziek en pure lome reggaenummers. Maar bij I'm With Stupid gaat dat samen met het experiment, door verrassende wendingen in stijl en teksten die je aanzetten tot nadenken.

Nieuwsoverzicht

Meer berichten