Logo recreatiekrantzeeland.nl


Foto: CARRIE FREDERIKS

Oosterschelde bruist hele week

Van 7 tot en met 14 september is de elfde editie van de Oosterscheldeweek. Deze editie start op Tholen, met een uniek weekprogramma van belevingsactiviteiten op en rond de hele Oosterschelde.

ZEELAND - Oosterscheldegidsen, boswachters, duikers, vogelaars en andere experts nemen de bezoekers graag mee voor een unieke beleving. De week start zaterdag 7 september met een vaartocht in de omgeving van de verdronken stad Reimerswaal. Ook is er een mini-expositie op het gemeentehuis van Tholen, waarbij restanten van de verdronken stad Reimerswaal zijn te bezichtigen.
De hele week bruist het rondom de Oosterschelde. Bezoekers kunnen de wondere onderwaternatuur ontdekken tijdens een snorkelexpeditie, een activiteit rondom de getijdenpoelen of ze stappen aan boord van een natuurvaartocht, om de Oosterschelde vanaf het water te ontdekken. De Oosterscheldeweek staat garant voor een week vol beleving met vaartochten, fietstochten, fotoworkshops, kajaktochten en bijzondere belevingen rondom Nationaal Park Oosterschelde. Ook in het donker gaan we gewoon door. Zo kunnen deelnemers mee met een expert op zoek naar vleermuizen en nachtvlinders.

Het complete programma is te vinden op www.np-oosterschelde.nl

Nieuwsoverzicht

Meer berichten