Logo recreatiekrantzeeland.nl


Runderground gaat dit jaar met de kinderen naar het strand. FOTO: SANDY PLEYTE
Runderground gaat dit jaar met de kinderen naar het strand. FOTO: SANDY PLEYTE (Foto: Sandy Pleyte)

Runderground Kids on the Beach

  Sport

VLISSINGEN - Hardloopgroep Runderground uit Middelburg verzorgde vorige zomer spelletjes, atletiek en hardlopen voor kinderen van 5 tot 12 jaar op de oude Atlethiekbaan in Middelburg.

Dat was zo'n succes, dat de hardlopers dit jaar opnieuw een evenement voor de kids organiseren. Dat doen ze zaterdag 17 augustus op het strand bij Kon-Tiki Beach, Zwanenburg 7, 4384 LX Vlissingen.

Vanaf 09.30 uur tot 12.30 uur zijn kinderen van 5 tot 12 jaar welkom. Eén ochtend vol met atletiek en hardloopspelletjes voor de jeugd op het strand. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd. Per kind vragen we een bijdrage van 5 euro . De kinderen krijgen limonade in de door hen zelf meegebrachte bidon. Ouders kunnen terecht in de strandtent. Genieten van iets lekkers, met uitzicht op de spelende kinderen.

Ook dit jaar zijn de gecertificeerde trainers/docenten Anjolie Engels-Wisse, Anton Engels, Willem de Jonge en Martijn de Vries aanwezig. Wil jij helpen? Geef het aub even door. Ook voor vragen: info@runderground.nl

Nieuwsoverzicht

Meer berichten